divendres, 6 d’octubre de 2017

BOLES DE PATATES



Ingredients:
1 kg de patates
2 ous
75 gr de mantega Cadí
1 raig de llet
Sal
Pebre
Oli

Peleu i talleu les patates, poseu-les a bullir amb aigua i sal durant 20 minuts.
Escorregueu-les i afegiu, dos rovells d'ou (les clares reserveu-les), la mantega una mica de pebre i un raig de llet.

Aixafeu-les amb un trinxant o passapuré, el que us vagi millor, fins el punt que us quedi tot ben lligat. 

A continuació fiqueu-ho a la nevera per tal que es refredi i compacti per poder manipular-ho bé alhora de fer les boles.

Feu boles amb les mans i enfarineu-les.


A continuació, bateu les dues clares i passeu-les per aquestes.



Fregiu-les amb abundant oli calent.

Un cop es vagin daurant, gireu-les i acabeu de fregir. Escorregueu-les sobre un paper absorbent.





2 comentaris:

  1. Mmmmmm....Montse, m'agraden molt! He comprat patates de Prades per fer-les!
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina