GELATINA DE BLOODY MARY



















Ingredients:
1/2 litre de suc de tomàquet
Vodka al gust 
1 rajolí de salsa Perrins (Worcester)
4 gotes de Tabasco
Sal
Pebre negre mòlt
6 fulles de gelatina
Escopinyes o cloïsses en llauna al natural (opcional)

Primerament poseu en remull amb aigua freda les fulles de gelatina, fins que s'estovin.

A continuació posa una mica de suc de tomàquet en un cassó a foc molt suau per tal que s'escalfi i sense que arribi a bullir.

Afegiu les fulles de gelatina ja remullades i ben escorregudes. Remeneu-ho bé.

En una gerra per poder barrejar, poseu el suc de tomàquet reservat i el quin heu posat la gelatina, afegiu la sal, el pebre, el vodka, les quatre gotes de Tabasco i un rajolí de salsa Perrins.

Barregeu bé i ompliu els motlles o glaçoneres de silicona, prèviament untades amb una mica d'oli.















Deixeu-ho reposar en el frigorífic un mínim unes 4 hores, fins que es solidifiqui.

A partir d'aquí podeu desemmotllar-lo i punxar en un escuradents un parell d'escopinyes.


Comentaris