Trufa
Ingredients:
250 g de xocolata de cobertura
1/2 litre de nata
Coeu la nata amb la xocolata fins que comenci a bullir.
Deixeu-ho refredar.
Un cop fred, poseu un dit de gruix dins dels motlles individuals o un motlle gran.
Fiqueu-ho mentrestant a la nevera.
1/2 litre de nata
Coeu la nata amb la xocolata fins que comenci a bullir.
Deixeu-ho refredar.
Un cop fred, poseu un dit de gruix dins dels motlles individuals o un motlle gran.
Fiqueu-ho mentrestant a la nevera.
Panacota
Ingredients:
500 grams de nata per muntar
300 grs de llet
100 grams de sucre
Un sobre de sucre de vainilla
6 fulles de gelatina neutra
Unes gotes de rom (opcional)
Xocolata desfeta
Encenalls de xocolata
Oli
Hidrateu les fulles de gelatina en aigua freda.
500 grams de nata per muntar
300 grs de llet
100 grams de sucre
Un sobre de sucre de vainilla
6 fulles de gelatina neutra
Unes gotes de rom (opcional)
Xocolata desfeta
Encenalls de xocolata
Oli
Hidrateu les fulles de gelatina en aigua freda.
Poseu la nata, la llet, el sucre i el sobre de sucre de vainilla en un cassó a foc lent i remeneu durant cinc minuts. Quan estigui calent, però no bullint, afegiu les fulles de gelatina escorregudes.
Deixeu a foc suau, removeu. Afegiu el licor (opcional).
Aboqueu-la en els motlles amb molt de compte per tal que no se us barregi amb la trufa.
Reserveu-lo a la nevera.
Aboqueu-la en els motlles amb molt de compte per tal que no se us barregi amb la trufa.
Reserveu-lo a la nevera.
Coulis de fruits vermells
Ingredients:
250g de fruits vermells
25 g de fruits vermells per decorar
50g de sucre morè
Suc de mitja llimona
En un cassó poseu tots els ingredients i ho poseu a coure a foc mig durant cinc minuts. Veureu que el sucre es dissol i que el líquid de les fruites s'evapora una mica. Podeu colar-lo per un xinès.
Un cop fet el coulis, poseu una mica per damunt de la panacota i adorneu amb els fruits vermells reservats.
NOTA: Podeu afegir un parell de fulles de gelatina en el coulis si no voleu que sigui massa líquid (opcional)
Un cop fet el coulis, poseu una mica per damunt de la panacota i adorneu amb els fruits vermells reservats.
NOTA: Podeu afegir un parell de fulles de gelatina en el coulis si no voleu que sigui massa líquid (opcional)
Divino este postre, el color y la presentación no puede ser más acertada.
ResponEliminaBesos