dimecres, 16 de maig de 2018

TRUITA PIZZA



















Ingredients:
6 patates grans
1 ceba
6 ous
Sal
Tomàquet fregit
Mozarella
Formatge rulo de cabra
Formatge Emmental
Formatge roquefort
Tomàquets xerri
Olives negres
Orenga

Peleu i talleu les patates en làmines fines. Fregiu-les en abundant oli d'oliva, a foc mitjà. Escorregueu-les de l'oli sobrant i fiqueu-les dins d'un bol, en el qual ja tindreu batuts els ous amb una mica de sal.















Feu la truita al punt que us agradi més (jo, la vaig deixar una mica crueta). Deixeu-la temperar.

Poseu la truita en una safata de forn i cobriu-la amb tomàquet fregit.














Tireu una mica d'orenga per sobre.















A continuació poseu els formatges, la Mozarella, 
















L'Emmental, una mica de roquefort, i les rodanxes del rulo de cabra, el tomaquets xerris i adorneu amb les olives negres.















Seguidament finqueu-ho a gratinar al forn fins el punt que es comencin a desfer els formatges.















Serviu tebi o fred.

NOTA: Podeu fer-la de diversos gustos (pernil dolç, bacon, sobrassada, tonyina, etc...)


2 comentaris:

  1. Montse! Impressionant! Me la quedo per sopar!
    Petonets i molt bon cap de setmana,
    Olga

    ResponElimina
  2. És molt bona, Olga. Us agradarà! Ptnts

    ResponElimina