dilluns, 1 d’octubre de 2018

MAKI DE BOTIFARRA AMB TEMPURA DE CERVESA





















Un any més es celebra la festa Porc i Cervesa dins la Fira Gastronòmica de Malleu, el proper dissabte 6 d'octubre. 

Amb aquesta recepta, participo en el VII concurs Dia CUINA, la qual ha estat seleccionada com a finalista. 

Ingredients:
1 Botifarra de pagès
1 Fulla d'alga Nori
225 g de cervesa
225 g de farina
1/2 culleradeta de bicarbonat
Sal
Oli
Soja
Wasabi


Primer de tot, coeu la botifarra a la planxa i reserveu-la


Agafeu una estoreta de bambú, poseu pel damunt paper film i per sobre poseu la fulla d'alga Nori.

A continuació disposeu la botifarra i emboliqueu-la, de tal forma que uns quedi ben envoltada amb l'alga.

Poseu en un plat fons la farina, un polsim de sal, el bicarbonat i afegiu la cervesa a poc a poc, per tal d'aconseguir una massa sense grumolls.
Talleu la botifarra aproximadament en uns tres centímetres de llarg i arrebosseu-la amb la massa de tempura.


















Fregiu-ho en abundant oli calent fins que us quedi daurat. Disposeu-ho en paper absorbent, per tal de treure l'excés d'oli.




Emplateu els makis i serviu-los amb salsa de soja i wasabi.


1 comentari:

  1. Montse! Quina gran aportació! Molt bona i molt original!
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina