Ingredients:
2 kg de cabirol
2 gots de conyac
1 kg de pomes golden o reinetas
2 dents d'all
½ litre de vi
3 cebes
Farigola
1 fulla de llorer
Pebre negre
Sal
Oli d'oliva
Confitura de grosella o nabius
100 grams de mantega
Un dia abans de cuinar-lo poseu la carn en adob. En una cassola gran afegiu el vi, el conyac, totes les herbes, les cebes tallades en juliana i l'all picat. Per anar bé, s'hauria de deixar un mínim de 24 hores.
Peleu les pomes i reserveu-les.
Després de treure el cabirol de la cassola, assequeu-lo bé amb un drap de cuina, a continuació ofegueu-lo en una cassola amb mantega, afegiu-hi la sal i el pebre, poseu les pomes reservades i els dos gots de conyac. Cuineu-lo fins que quedi ben tendre. Si s'asseca, afegiu-li aigua, o bé, el suc de l'adob.
Quan les pomes siguin cuites, feu un puré per acompanyar el cabirol.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada