Ingredients:
Carbassa
1 ó 2 patates
1 ceba o porro
Aigua
1/2 pastilla de caldo vegetal
1 cullerada d’oli d’oliva
1 formatge tipus "El Caserio"
Crema de llet
Sal
Pebre (opcional)
Pernil salat tallat en tiretes
Peleu la carbassa i les patates i talleu a trossos.Peleu el porro o la ceba i poseu a bullir l’aigua on ja haureu dissolt la pastilla de caldo vegetal (si no en teniu, també pot ser de pollastre.
Carbassa
1 ó 2 patates
1 ceba o porro
Aigua
1/2 pastilla de caldo vegetal
1 cullerada d’oli d’oliva
1 formatge tipus "El Caserio"
Crema de llet
Sal
Pebre (opcional)
Pernil salat tallat en tiretes
Peleu la carbassa i les patates i talleu a trossos.Peleu el porro o la ceba i poseu a bullir l’aigua on ja haureu dissolt la pastilla de caldo vegetal (si no en teniu, també pot ser de pollastre.
Afegiu una cullerada d’oli, i deixeu bullir fins que estigui tot ben cuit.
Escorregue-ho tot sense llençar tota l’aigua on hem bullit les hortalisses (després la podeu aprofitar per ajustar l’espessor de la crema al nostre gust)
Afegiu el formatget i batiu-ho amb una batidora fins que tingui la textura de crema i salpebreu (podeu anar afegint aigua de la cocció fins que us quedi una textura fina).
A l'últim moment tireu la crema de llet i berregeu-lo bé.(la crema de llet és opcional)
En el moment de servir, afegiu els talls de pernil salat.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada