Ingredients (10/12 persones):
1 l. de llet
8 ous
180 gr. de sucre
1 pell de llimona
1 branqueta de canyella
200 gr. de sucre
1 got d'aigua
Poseu una olla al foc amb la llet, els 180 gr. de sucre, la pell de la llimona, la branqueta de canyella, fins que arrenqui el bull. Retireu la llet del foc i la manteniu dins de l'olla tapada.
1 l. de llet
8 ous
180 gr. de sucre
1 pell de llimona
1 branqueta de canyella
200 gr. de sucre
1 got d'aigua
Poseu una olla al foc amb la llet, els 180 gr. de sucre, la pell de la llimona, la branqueta de canyella, fins que arrenqui el bull. Retireu la llet del foc i la manteniu dins de l'olla tapada.
Agafeu un altre cassó, millor si és de fons gruixut, i afegiu el sucre, amb una mica d'aigua. Ho poseu a foc mig i fins que es vagi formant el caramel a poc a poc. Quan el caramel estigui a punt, el poseu en la flamera fins que cobreixi el fons.
Agafeu els 8 ous i els bateu bé, a continuació els afegiu a la llet prèviament colada i ho barregeu bé.
Cobriu el motlle i ho poseu al bany Maria, durant 1 hora aproximadament.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada