Ingredients:
600 gr. de farina
50 gr. de suc de taronja
50 gr. de vi blanc
400 gr. de mantega de porc(també es pot fer amb mantega, no amb margarina) Ratlladura de tres taronges
Un rajolí d'anís
Sucre per arrebossar
Barregeu tots els líquids amb el llard i s'incorporen bé, afegiu després la farina i les ratlladures amasseu bé i feu una bola que deixareu dues hores en el frigorífic.
600 gr. de farina
50 gr. de suc de taronja
50 gr. de vi blanc
400 gr. de mantega de porc(també es pot fer amb mantega, no amb margarina) Ratlladura de tres taronges
Un rajolí d'anís
Sucre per arrebossar
Barregeu tots els líquids amb el llard i s'incorporen bé, afegiu després la farina i les ratlladures amasseu bé i feu una bola que deixareu dues hores en el frigorífic.
Traieu de la nevera i entre dos papers de film estireu la massa amb un corró fins que us quedi uns dos centímetres de gruix. Talleu amb un tallapastes amb la forma que més us agradi (i si no teniu tallapastes utilitzeu un gotet petit).
Preescalfeu el forn i poseu a coure a 180º fins que les veieu dauradetes (uns 25-30 minuts, però el temps depèn molt del forn que tingueu). Traieu i arrebosseu amb sucre glas.
Mmmmm.....bones, bones!!! Són semblants als Nevaditos però amb gust de taronja, oi???
ResponEliminaMe'ls apunto!!!! Petonets,
Olga
Si. Ara miraré la teva recepta de Nevaditos per fer-la la propera vegada. Ptnts
Elimina