Ingredients (per 4 persones):
1 paquet de macarrons de 500 gr.
200 gr. de carn picada (vedella i porc)
1 ceba grossa
4 cullerades soperes de tomàquet triturat natural
1 cullerada de mantega
1 paquet de formatge rallat
Oli
Sal
Sucre
Poseu una olla al foc plena d’aigua amb una mica d'oli i sal. Quan l’aigua bulli tireu els macarrons i espereu uns 8-10 minuts, segons us indiqui el paquet o bé al gust del consumidor.
Agafeu una cassola poseu l'oli. Quan estigui calent tireu la ceba i abaixeu el foc. Quan aquesta estigui transparent afegiu-hi el tomàquet triturat, dos pessics de sal i una culleradeta de sucre per treure l’acidesa del tomàquet.
Tot seguit poseu-hi la carn picada i ho sofregiu poc a poc.
Quan tingueu els macarrons cuits i escorreguts els afegiu a la cassola amb el sofregit.
Si els voleu gratinats, els fiqueu dins d'una safata que pugui anar al forn, els hi poseu el formatge ratllat per sobre i tallets de mantega per damunt.
Gratineu-los al gust.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada