ROSQUILLES



Ingredients: 
4 ous
4 cullerades d'oli d'oliva suau
1 copa d'anís
Ratlladura d'una llimona

Ratlladura d'una taronja

1 sobre de llevat químic
5 cullerades de sucre
500 grams de farina aprox. (o bé la que us admeti)
Oli per fregir
Sucre i canyella en pols

En un bol gran barregeu els ous, les 5 cullerades de sucre, l'oli, la copa d'anís, la ratlladura de llimona i taronja. Remeneu i barregeu bé. Aneu afegint lentament la farina tamisada i barrejada amb el sobre de llevat i intentant que no es facin grumolls. La quantitat de farina pot variar, per això anireu afegint fins que la massa us quedi amb la consistència suficient, com per fer boletes, i manipular-les per formar les rosquilles.

Escalfeu abundant oli per fregir, separeu de la massa porcions petites, feu boles i amb el dit polze feu un forat al centre, just en el moment de tirar-les a l'oli bullint. Per fer-lo més fàcil, unteu-vos les mans amb oli i podreu manipular millor la massa. 

Les aneu traient, les escorregueu sobre paper absorbent i passeu-les ràpidament per la resta del sucre, prèviament barrejat amb una mica de canyella en pols.

Comentaris