TARTALETES DE LLAGOSTINS



Ingredients:Les quantitats que s'indiquen són per a 10 cassoletes
8 Làmines de pasta filo
10 llagostins cuits
100 grs. de formatge enmental ratllat
200 ml. de nata
3 ous
1/2 ceba picada
Farigola picada
Una mica de sal
Mantega per untar les làmines

Agafeu les làmines de pasta filo de quatre en quatre i retalleu-les en forma de quadrat, amb una mida d'aproximadament 10 cm. de costat. Aquests quadrats els poseu a l'interior de motlles de flam. Els pinteu amb mantega fosa.

En un bol batiu els ous, hi afegiu la resta d'ingredients i barregeu bé. Poseu un llagostí a l'interior de cada quadrat de massa filo i ompliu amb la barreja d'ous fins a cobrir cada llagostí. Poseu al forn a 180 º durant 30 minuts. Les cassoletes es prenen fredes.

Nota:
En comptes de llagostins podeu utilitzar gambes o palets de cranc.

Comentaris