TORRADES DE SANTA TERESA



Ingredients:
12 llesques de pa de barra
1 got de llet
1 ou
Pell de llimona
1/2 branca de canyella
4 cullerades de sucre
1/2 cullerada de canyella en pols
Oli per fregir


Talleu les llesques de pa (d'1 cm de gruix).

Escalfeu la llet amb 2 cullerades de sucre, la pell de la llimona i la branqueta de canyella, deixeu emulsionar i quan s'hagi refredat, suqueu el pa sec. Mentre es remulla, batiu un ou en un bol i escalfau oli abundant en una paella (han de surar).


Escorregueu el pa per treure l'excés de llet i passau-lo per l'ou batut, seguidament fregiu per cada costat.

Han d'agafar un color daurat una mica fort però sense cremar-se, traieu i deixeu-les sobre paper de cuina absorbent.

Quan estiguin tèbies cobriu amb el sucre prèviament barrejat amb la cullerada de canyella en pols.

Comentaris

  1. No sóc massa de fregits deu ser per això que, de tant en tant unes postres així m'encanten.
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  2. Qui en tingués ara un parell per berenar! Petons!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada