Ingredients:
Ous
500 gr. de lluç sense espines
200 gr. de gambes pelades o palets de cranc
1 ceba
Farina
Llet
Mantega Oli
Nou moscada
Formatge ratllat
Sal
Pebre
Primerament talleu molt finament la ceba i poseu-la a potxar amb una mica de mantega i oli fins que estigui ben feta.
Per una altre banda poseu a bullir el lluç durant cinc minuts. Un cop estigui fet, l'escorregueu i ben esmicolat l'afegiu a la ceba.
Talleu les gambes ben petites o els palets de cranc i afegiu-ho juntament amb el peix i la ceba.
Batiu els ous i en una paella petita, poseu una mica d'oli i amb tres cullerades soperes d'ou, feu una truita farcint-la amb la barreja del peix (es calcula unes dos truites per persona).
Aneu posant les truites en una safata per anar al forn, prèviament untada amb mantega i seguidament feu una beixamel i cobriu les truites, poseu formatge ratllat pel damunt i gratineu.
Ous
500 gr. de lluç sense espines
200 gr. de gambes pelades o palets de cranc
1 ceba
Farina
Llet
Mantega Oli
Nou moscada
Formatge ratllat
Sal
Pebre
Primerament talleu molt finament la ceba i poseu-la a potxar amb una mica de mantega i oli fins que estigui ben feta.
Per una altre banda poseu a bullir el lluç durant cinc minuts. Un cop estigui fet, l'escorregueu i ben esmicolat l'afegiu a la ceba.
Talleu les gambes ben petites o els palets de cranc i afegiu-ho juntament amb el peix i la ceba.
Batiu els ous i en una paella petita, poseu una mica d'oli i amb tres cullerades soperes d'ou, feu una truita farcint-la amb la barreja del peix (es calcula unes dos truites per persona).
Aneu posant les truites en una safata per anar al forn, prèviament untada amb mantega i seguidament feu una beixamel i cobriu les truites, poseu formatge ratllat pel damunt i gratineu.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada