CREMA DE CRANC
















Ingredients:
600 gr. crancs
1l. de brou de peix
80 gr. d'arròs
200 gr. de mantega
2 dl. de nata líquida
100 gr. d'api
1 dl. de conyac
200 gr. de tomàquet tabasco
200 gr. de ceba
sal
2 porros petits
2 pastanagues petites

Passeu per la paella els crancs amb la meitat de la mantega, flamegeu-los i reserveu-los.

En una cassola, ofegueu, amb la resta de la mantega, les cebes, els porros, l'api i les pastanagues. Després afegiu els crancs flamejats, el tomàquet, el brou de peix, prèviament preparat, la sal i el tabasco.

Deixeu-lo coure durant mitja hora i després tireu, en el mateix recipient, l'arròs fins que quedi ben cuit.

Batiu tot i passeu-lo per un xinès, poseu-lo de nou en el foc i per últim afegiu la nata.

NOTA: Acompanyeu-lo amb pa torrat.

Comentaris