Ingredients (4 persones)
1,6 kg de patates
200 g de tall de botifarra negra
100 g de rostillons de cansalada
2 cullerades soperes d'all trinxat ben fi
Pebre
Sal
Coeu les patates, amb el mínim d'aigua possible, en una olla. En una paella a part, feu-hi les rostes de cansalada i traieu-les del suc. A la mateixa paella, ofegeu-hi el tall de la botifarra negra i, seguidament, el trinxat d'all. Un cop les patates siguin cuites, escorreu-les (deixant-hi un punt d'humitat), xafeu-les i afegiu-hi l'ofegat de botifarra. Rectifiqueu la sal i el perfum de l'all i serviu-les acompanyades de les rostes de cansalada
I com es fan les rostes?
ResponEliminaHas de comprar cansalada blanca, demana si està ja salada, si no ho està li poses força sal i la deixes un parell de dies.
EliminaS'ha de fregir amb una mica d'oli a foc molt lent i d'aquesta manera et quedarà la rosta feta i la cotna cruixent. L'oli que deixi anar, és el que has d'utilitzar per tirar a les patates.
El mateix sistema es fa pel trinxat. Te'l recomano.
Salutacions,