Ingredients:
Rellomillo de porc
Formatge Edam
Formatge tipus "Tranxetes"
Formatge blau
Crema de llet
Nous
Oli
Sal
Pebre
Per començar haig de dir que aquesta recepta me la va donar fa temps la Lídia Brugulat i fins fa poc no la vaig fer. Va tenir molt d'èxit i veritablement, com diu la Lídia queda molt tendre i la pots preparar el dia d'abans, així que és perfecte per quan tens convidats.
Primerament talleu el rellomillo a talls de 4 cms més o menys i doneu-li un cop fins que us quedi pla. Salpebreu-lo i passeu-lo per la paella amb l'oli ben calent, volta i volta i el reserveu.
A continuació en el mateix oli afegiu els formatges, remeneu fins que es fonguin, seguidament tireu la crema de llet i continueu remenant fins que us quedi ben lligat.
Un cop estigui ben lligada la salsa afegiu les nous picades.
Fiqueu els talls del rellomillo que havíeu reservat i deixeu-lo uns minuts fins que faci el xup-xup.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada