Ingredients:
1 got de llet
1 got de farina
1 got de sucre
2 ous
1 kg de pomes reinetes
1 ratlladura de llimona
1/2 sobre de llevat "Royal"
75 grs de sucre
75 grs de brandy
Unteu un motlle de 26 cm. amb mantega i espolvoreu-lo amb farina, reserveu.
Peleu i talleu en quadradets les pomes menys una que guardareu per decorar la superfície del pastís. En un bol afegiu els talls de poma amb els 2 ous, la llet, got de sucre, la farina barrejada amb el llevat, la pell de la llimona ratllada i bateu-lo amb la batedora. Us quedarà una barreja espessa que posareu al motlle que teníeu reservat.
Peleu la poma reservada per decorar, talleu en quatre quarts i filetegeu-la. Jo vaig posar les làmines des de la part superior del pastís fins al centre.
Poseu-lo al forn a 180 º C durant 1 hora i un quart. Traieu el pastís del forn. Feu un almívar amb els 75 grs de sucre i 75 grs de brandy posant-lo dins d'un cassó al foc fns que redueixi una mica. Amb un pinzell doneu-li brillantor per sobre.
Peleu i talleu en quadradets les pomes menys una que guardareu per decorar la superfície del pastís. En un bol afegiu els talls de poma amb els 2 ous, la llet, got de sucre, la farina barrejada amb el llevat, la pell de la llimona ratllada i bateu-lo amb la batedora. Us quedarà una barreja espessa que posareu al motlle que teníeu reservat.
Peleu la poma reservada per decorar, talleu en quatre quarts i filetegeu-la. Jo vaig posar les làmines des de la part superior del pastís fins al centre.
Poseu-lo al forn a 180 º C durant 1 hora i un quart. Traieu el pastís del forn. Feu un almívar amb els 75 grs de sucre i 75 grs de brandy posant-lo dins d'un cassó al foc fns que redueixi una mica. Amb un pinzell doneu-li brillantor per sobre.
Deixeu-la refredar, després poseu-la a la nevera.
És important que s'hagi refredat per desmotllar-la, ja que us quedarà més sòlida.
És important que s'hagi refredat per desmotllar-la, ja que us quedarà més sòlida.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada