Ingredients:
1kg 1/2 de patates1 Kg de fredolics
Oli d'oliva
Sal
All
Julivert
Poseu les patates previament pelades i tallades amb aigua bullint i sal durant 20/25 minuts aproximadament i escorregueu-les deixant una mica d'aigua de la cocció. Amb un trinxant, les trinxeu bé (podeu utilitzar una forquilla, una espumadora, etc.)
D'altre banda, poseu en una paella amb unes gotes d'oli els fredolics, deixaran anar aigua i heu de continuar la cocció fins que s'hagin begut la seva aigua. Seguidament afegiu abundant oli i fregiu-los durant uns minuts, afegiu una mica de sal i quan comencin a dorar-se una mica, tireu l'all i el julivert ben picats.
A continuació tireu els fredolics i tot l'oli de la paella a la cassola de les patates trinxades, doneu-los un parell de voltes i serviu calent.
NOTA: Podeu fregir unes tires de cansalada juntament amb l'all, el julivert i els bolets.
NOTA: Podeu fregir unes tires de cansalada juntament amb l'all, el julivert i els bolets.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada