Ingredients:
Pasta de full
1 poma
1 tomàquet ratllat
Barreja d'enciams
1 magrana
25 gr de pinyons
25 gr de panses
Foie
Sucre moreno
Sal
Oli
Pebre
Reducció de vinagre de mòdena
Estireu la massa i unteu-la amb el tomàquet ratllat, sal, pebre i oli. Fiqueu-la al forn a 180 º durant 15 o 20 minuts, doneu-li la volta i coueu-la durant uns altres 15 o 20 minuts, fins que us quedi cruixent.
Talleu la poma a rodanxes molt fines i cobriu la massa amb les pomes, poseu ell sucre moreno pel damunt i cremeu amb un soplet de cuina fins que quedi caramel·litzat.
A continuació poseu la barreja d'enciam, el foie tallat, les panses, els pinyons, la magrana i regueu amb una mica de reducció de vinagre de mòdena.
NOTA: Podeu substituir la magrana per maduixes, gerds, etc. (segons temporada)
que bona aquesta coca... aprofitant fruita de temporada és perfecta!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Que rico!!!
ResponEliminaComo no recuerdo si ya lo hice, aprovecho ahora para invitarte a participar en mi concurso de recetas de cocina
No te pierdas el premio, se que te va a encantar. Es un lote de productos de reposteria creativa valorado en 50€.
Me encantaría contar con una de tus delicias.
Besitos