Ingredients:
1 Espatlla de xai
2 Porros
1 Ceba
2 Pastanagues
1 Fulla de llorer
6 Grans d'all
1 Copa de brandy
Sal
Pebre
Llard
1 Got d'aigua
Unteu l'espatlla amb llard i salpebreu. En una safata de forn poseu, les pastanagues, els porros, la ceba, els alls i el got d'aigua, finalment poseu damunt l'espatlla.
Fiqueu-la al forn previament escalfat a 180 º durant 4 hores.
Aneu regant cada 1/2 hora aproximadament amb el suc.
Vigileu que no es quedi sense, si veieu que es va quedant sec, afegiu aigua.
Quan hagi passat 2 hores, regueu amb el brandy i continueu la cocció.
Abans de servir (uns 15 minuts abans), unteu l'espatlla amb una mica més de llard i gratineu una mica per tal que agafi la textura cruixent.
NOTA: Podeu acompanyar amb unes patates tallades a daus
0amsaciaki-Des Moines Christina Evans https://wakelet.com/wake/ssPqb86w-jaXibOqMncAX
ResponEliminadiafurnsifer
Ogratphiadyo_Billings Jessica Ellis link
ResponEliminadownload
click here
link
gapamilma
flamciWfoeto Sam Taylor get
ResponEliminaDownload
moordmodasam