Ingredients:
1 Col
350 gr. de carn picada mig de porc
mig de vedella
300 gr. de bolets
1 Ceba no massa gran
1 All
1 Cullerada de salsa de tomàquet
Julivert
1/2 l. de beixamel
Formatge ratllat
Separeu les fulles de la col amb compte de no
espatllar-les i les poseu en aigua bullint amb sal. Les deixeu bullir uns 5
minuts.
Fregiu els bolets en oli d' oliva, quan comencin a
estar fregits hi afegiu la ceba tallada a trossets, l'all, el julivert i el tomàquet.
A part, fregiu la carn picada i, quan
està cuita, l' afegiu la barreja de bolets. Ho tritureu tot junt i lligueu la
pasta amb una mica de beixamel.
Agafeu la col i hi traieu les parts
del tronc més fortes, i formeu els farcellets amb una cullerada de farcit.
Potser que la col estigui una mica espatllada, llavors haureu d' anar fent
pedaços, embolicant el farcit i apretant una mica fins que us quedi bé.
Disposeu els farcellets en una plata
per anar al forn. Cobriu per damunt amb la beixamel i poseu formatge ratllat i
trossets de mantega. Fiqueu-lo al forn fins que es dori.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada