BOMBONS DE PERNIL AMB POMA















Ingredients:
Rodanxes de pernil serrà (fines i preferentment amples)
Poma
Foie
Oli d'oliva
Sucre
1 motlle de glaçons de silicona amb forma rodona
1 rajolí de Pedro Ximenez

Peleu i talleu la poma en daus i poseu-la en una cassola petita amb un raig d'oli i una culleradeta de sucre a foc mitjà fins que prengui forma de compota. Deixeu-la refredar i reserveu.



En un bol barregeu homogèniament amb una forquilla la compota de poma amb una cullerada sopera de foie.


Pinteu amb oli els buits de la glaçonera.

Col·loqueu en els forats les mitges rodanxes de pernil i amb l'ajuda d'una cullereta empleneu-les amb la compota de poma i el foie. A continuació tanqueu el bombó amb la part restant del pernil.


Reduiu el vi Pedro Ximénez (mig gotet amb una culleradeta de sucre durant 15 minuts proximadament, fins que adquireixi una textura  espessa).

Serviu el bombó i tireu pel damunt la reducció de Pedro Ximénez.

Comentaris