Ingredients:
Salmó fumat de qualitat
Formatge crema normal o a les fines herbes (tipus Philadelphia)
Nous picades o cogombrets picats
Anet fresc
Barregeu el formatge amb les nous picades o els cogombrets, segons el gust.
Utilitzeu una glaçonera de silicona amb els motlles rodons.
Col·loqueu una rodanxa de salmó en cada buit, vigilant de no trencar-les.
Empleneu amb una culleradeta de formatge en el centre del salmó i tanqueu tapant les vores, pressionant una miqueta perquè es quedin ben compactes.
Empleneu amb una culleradeta de formatge en el centre del salmó i tanqueu tapant les vores, pressionant una miqueta perquè es quedin ben compactes.
Cobriu amb paper film i guardeu en la nevera o en el congelador.
A l'hora de servir, és suficient treure'ls a la taula amb mitja hora d'antelació si han estat congelats.
A l'hora de servir, és suficient treure'ls a la taula amb mitja hora d'antelació si han estat congelats.
Poseu una mica d'anet mòlt pel damunt.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada