Primerament amb una mica d'oli feu un sofregitamb la ceba, els grans d'alls picats i quan estigui ben fet, tireu el tomàquet que haureu ratllat prèviament, tireu una culleradeta de sucre, saleu i tireu una culleradeta d'orenga.
D'altra banda escaldeu els espinacs i escorregueu-los, a continuació barregeu-los amb el sofregit i doneu-les unes voltes.
Coeu l'arròs amb el caldo, segons el temps indicat en el paquet i quan sigui cuit barregeu-lo amb els espinacs i el sofregit.
Finalment fregiu els ous i acompanyeu-los amb l'arròs.
També podeu barrejar els ous amb l'arròs com un remenat.
I els ous?
ResponEliminaPerdó, Isabel. Tens raó, els ous els ha de tirar a l'últim moment con si es tractés d'un remenat.
EliminaMolt bo i molt sa Montse!!!
ResponEliminaFelicitats xef de la setmana!
Ptnts
Dolça
Quina bona pinta! Felicitats!
ResponEliminaMoltes gràcies, Mercè Genís Simon!!! Ptnts
Elimina