Ingredients:
Patates (4/5 patates grossetes)
3/4 fulles d'enciam
1 Tomàquet d'amanir maduret i grosset
20 Olives farcides
3 Llaunes de tonyina petites
2 ous duursMaionesa (millo caser)
Sal, pebre
Mantega i un bon raig de llet
Poseu a bullir les patates, tallades a daus i amb un polssim de sal durant una mitja hora.
Talleu les olives a troços petits i les barregeu amb la tonyina, un ou duur picat i una part de la maionesa.
Quant tingueu les patates bullides, les escorregueu, hi afegiu la mantega un bon raig de llet, salpebreu i les trinxeu fins a aconsseguir un puré ben fi.
Esteneu un drap de cuina de cotó a sobre el marbre, i esteneu damunt del drap una capa de puré de patata (el puré ha d'estar calent), d'aproximadament un dit de gruix, seguidament hi posseu una capa del farcit per tota la superficie (deixant un marge per tot el voltant).
A continuació, amb molt de compte cargoleu amb l'ajuda del drap i feu el braç.
Passeu-lo amb molt de cura en una safata, i ho adorneu posant una capa de maionesa per sobre, l'altre ou,el tomàquet tallat i l'enciam pel voltant.
Deixeu-lo refredar i ja ho podeu servir. És un plat refrescant i sa per a tota la familia.
NOTA: El podeu guarnir de diferents maneres, amb pebrot vermell, amb palets de cranc, etc..
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada