Ingredients:
Pebrots vermells
Albergínies
Cebes
Oli
Sal, pebre
Rajolí de vinagre
Formatge de cabra
Precalanteu el forn a una temperatura d'uns 220º C aprox. Un cop calent, hi afegiu els pebrots, les albergínies i la ceba. Al cap d'una estona, quan la pell de les verdures comenci està negre, els hi doneu la volta i la volta i repetiu el procés fins que tota (o la gran majoria) de la pell de la verdura estigui negra.
Quan retireu la verdura, emboliqueu-la en paper de diari durant uns 5 mins. Després peleu la verdura, extraieu les llavors.
Talleu els pebrots, les albergínies i les cebes a tires i col·loqueu-ho tot en una safata i recobriu la safata d'oli. Salpebreu-ho al gust i afegiu-hi un rajolinet de vinagre.
Munteu el plat amb l'escalivada, poseu un tall de formatge de cabra pel damunt i fiqueu-lo uns segons al microones.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada