Ingredients:
4 carabassons rodons
1 ceba
1 pastanaga grossa o dues mitjanes
1/2 pebrot
3 cullerades de crema de llet
2 cullerades de formatge Philadelphia
50 g de formatge ratllat
Sal, pebre
Oli
Poseu els carbassons tallats dins d'una safata apta pel microones, i coeu-los durant 15 minuts.
Passat aquest temps, deixeu-lo refredar una mica.
A continuació buideu-los per dins amb una cullera, tenint cura de no trencar la pell. Reserveu la polpa que heu tret.
Per preparar el farcit: poseu una paella al foc amb un bon raig d'oli i coeu la ceba tallada ben menuda, a foc lent, fins que es posi transparent. Llavors afegi-u la pastanaga i el pebrot, tallat petit. Deixeu-ho coure uns 5 minuts, afegiu la polpa del carabassó que s'havia reservat, poseu les dues cullerades de formatge Philadelphia juntament amb la crema de llet.
Continueu la cocció fins que us quedi ben lligat.
Farciu amb aquest preparat els carabassons, posar per sobre formatge ratllat i gratineu al forn durant uns 10 minuts.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada