Ingredients:
100 g de xocolata blanca + 100 g de nata
100 g de xocolata amb llet + 100 g de nata
100 g de xocolata negra + 100 g de nata
600 g de nata muntada
Confitura de gerds100 g de xocolata negra + 100 g de nata
600 g de nata muntada
Base de pa de pessic
Almívar
Almívar
Prepareu cada mous de la mateixa manera; Foneu la xocolata en un cassó amb els 100 g de nata (especial per muntar) i les 3 cullerades de sucre. Barregeu bé i quan sigui freda, poseu-la a la nevera fins l'endemà.
Al dia següent munteu 200 g de nata per cada xocolata. A continuació munteu les xocolates que teniu a la nevera i quan sigui ben muntada, amb l'ajuda d'una espàtula barregeu bé amb els 200 g de nata, i amb moviments envolvents.
Empleneu un aro refredant cada mus ½ d'hora, abans d'afegir la següent capa i per aquest ordre:
1r. la mus de xocolata blanca
2n. la mus de xocolata amb llet
3r. la mus de xolcolata negra.
4r. tapeu l'aro amb una base prima de pa de pessic, prèviament embadurnat amb una mica d'almívar i una capa fina de confitura de gerds.
Poseu-lo al congelador durant un parell d'hores i desmotlleu-lo a l'inrevés, per tal que us quedi el pa de pessic com a base i la xocolata blanca a dalt.
NOTA: Decoreu al gust, amb l'ajuda d'un colador tireu xocolate amb pols o Cola-Cao.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada