Ingredients:
400 gr d'arròs
1 ceba
2 tomàquets
200 gr de bacallà sec
1 pebrot vermell
1 pebrot verd
2 carxofes
200 gr de pèsols
3 grans d'all
Oli
Sal
Aigua
Pebre vermell dolç
Colorant
Escalfeu l'oli, fregiu una mica la carxofa tallada i separeu-la, tireu la ceba trinxada amb una mica de sal. A mig fer tireu els pebrots tallats ben petits. Mentre es va fent el sofregit, agafeu el bacallà sec i el poseu damunt d'una graella al foc i escaliveu-lo, un cop fet això a raig d'aixeta esbandiu la sal que queda per sobre. Desfileu-lo i incorporeu-lo al sofregit. Doneu-li unes voltes i afegiu el tomàquet ratllat. No poseu sal, ja que el bacallà sec ja en porta. Una mica abans de que estigui fet el sofregit, afegiu una mica de pebre vermell dolç i una mica de colorant.
Un cop fet el sofregit, poseu les carxofes reservades i el pèsols, afegiu l'arròs i doneu-li unes voltes, tireu l'aigua calenta.
Feu una picada amb els alls i el julivert i tireu-la per sobre.
Apagueu el foc abans que l'arròs estigui del tot cuit i tapeu-ho perquè reposi una mica abans de servir-lo.
NOTA:
Aquesta recepta està basada en l'àvia Remei amb algun canvi.
Aquí teniu el seu enllaç:
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada