Ingredients:
Una llauna de foie (entier o bloc)
Crocanti d'ametlles
Per fer aquests bombons necessiteu tenir ben fred el foie perquè no se us desfaci. Amb un "sacabocados" o una cullereta, talleu petites boles de foie.
Us haureu de posar uns guants de plàstic o làtex i amb les mans acabeu de donar forma esfèrica a les boles.
Poseu el crocanti d'ametlla en un plat i tireu en ell les boletes de foie. Ajudats amb les mans, aneu fent rodar les boles per tal d'arrebossar-les per complet.
Fiqueu el plat de crocanti amb les boles arrebossades en la nevera fins al moment de servir-les, perquè el fred torni a fer-les compactes.
NOTA:
Es poden preparar amb antelació i congelar-les, després per consumir-les s'hauran de treure un parell d'hores abans.
Per donar-li un toc especial, ruixeu-les amb una mica de reducció de Pedro Ximenez.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada