Ingredients:
100 gr de sucre
50 cc d'aigua
Caramel líquid
Separeu els rovells de les clares (aquestes guardeu-les per a una altra elaboració).
Poseu a escalfar l'aigua amb el sucre a foc mitjà (podeu aromatitzar amb una mica de vainilla o una tira de pell de taronja), fins que bulli al menys uns 4 o 5 minuts. Deixeu temperar a 50º o menys.
Barregeu els rovells amb les varilles, a mà i no amb batedora, ja que no convé que surti escuma. Agregueu l'almívar a poc a poc, mentre continueu remenant.
És molt important que no quedi cap grumoll o part de diferent textura de l'ou, així que s'ha de colar 2 vegades, amb un colador el més fi possible.
Prepareu els motlles untant-les fins a mitja altura amb una mica de caramel líquid i repartiu equitativament.
Prepareu els motlles untant-les fins a mitja altura amb una mica de caramel líquid i repartiu equitativament.
Poseu-lo a coure al bany Maria i cobriu el motllo amb un tros de paper d'alumini perquè no us entri aigua al bullir.
Una vegada que comenci a bullir l'aigua, baixeu el foc per mantenir el bull al mínim, durant 15 minuts. Retireu els motlles i deixeu refredar.
NOTA: El bany Maria el podeu fer en una safata amb aigua o bé amb una olla al foc.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada