Ingredients:
1 planxa de pasta fullada rectangular
Sucre blanc
Sucre moreno
1 sobre de sucre de vainilla
Si les voleu banyades amb xocolata, necessiteu una bona de xocolata per fondre.
Escalfeu el forn a 200°
Col·loqueu la planxa de pasta fullada sobre un paper sulfuritzat (podeu utilitzar el que va amb la pasta de full). Esteneu el sucre barrejant el blanc, el moreno i el de vainilla per sobre de la pasta fullada.
Assenyaleu suaument amb un ganivet el centre de la planxa de pasta fullada.
Doblegeu el costat esquerre de la pasta fullada cap al centre, fins que coincideixi la vora amb la línia marcada amb el ganivet. Repetiu amb el costat dret.
Esteneu sucre de nou, i passeu suaument el corró per damunt, per tal que s'adhereixi el sucre a la pasta fullada.
Torneu a doblegar el costat dret cap al centre de la planxa de pasta fullada i repetiu amb el costat esquerre.
Esteneu sucre de nou, i passeu el corró suaument.
Finalment doblegueu un costat sobre l'altre, tireu sucre de nou pels dos costats, i pressioneu suaument.
Talleu a rodanxes d'1 cm d'espessor amb un ganivet molt afilat. I poseu-les separades en la safata del forn.
Fiqueu-les al forn uns 12-15 minuts. Doneu la volta amb cura, i poseu-les un parell de minuts més.
NOTA: Si les voleu fer de xocolata, poseu dins d'una tassa la xocolata desfeta i submergiu-les fins a la meitat, deixeu que s'escorri la xocolata, i posar-les a assecar en una reixeta.
També li podeu donar un toc amb una mica de canyella i també hi ha l'opció de fer-les salades, amb formatge, sobrassada, etc.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada