MADEIRA SPONGE CAKE













Ingredients (per un motlle de 26 cm.):
350 gr. de mantega Cadí
350 gr. de sucre glass
1 sobre de sucre avainillat
6 ous mitjans
475 gr. de farina
1 sobre de llevat Royal

En un bol poseu la mantega a temperatura ambient i juntament amb el sucre i el sobre avainillat bateu fins que us quedi ben dissol el sucre.

Afegiu llavors els ous, d'un a un, fins que no s'integri completament el primer amb la massa no afegireu el segon i així fins a acabar-los.

Quan tingueu una massa homogènia, 
serà el moment queafegireu la farina  prèviament tamitzada juntament amb el llevat. Remeneu bé fins que us quedi ben integrada i sense cap grumoll.

Folreu el motlle amb paper sulfuritzat o bé, unteu amb mantega o oli i espolvoreu amb farina per tal que no s'enganxi el pa de pessic.

Poseu la massa en el motlle i fiqueu-lo al forn, prèviament escalfat a 170º durant 1 hora i 15 minuts. Us recomano que passats 50 minuts, comproveu la cocció punxant amb un escuradents.

És un bescuit que queda altíssim i resulta bastant compacte per fer els pastissos de fondant.

NOTA: Aquest tipus de pa de pessic aguanta perfectament 1 setmana i congelat fins a 1 mes.

Comentaris