Ingredients:
1 carbassa
2 cebes
3 porros
2 patates de mida mitjana
Oli
Mantega
Brou de peix (podeu fer servir l'envasat en brik, d'una marca de confiança)
Sal i pebre
1/2 copa de conyac
500 gr. de gambes pelades (millor si les peleu vosaltres, ja que necessitareu els caps i les closques)
1 gamba per persona per decorar el plat
Primerament, peleu les gambes, fregiu-les amb l'oli i la mantega i reserveu-les, en aquest mateix oli poseu les pells i els caps de les gambes i doneu-li unes voltes, a continuació ruixeu-ho amb el conyac i flamegeu-ho.
Un cop fet això, coleu-lo i poseu a fregir la ceba i el porro tallats, coeu-ho durant uns 10 minuts aproximadament, a continuació afegiu la carbassa i la patata prèviament tallades a daus, doneu-li unes voltes. Incorporeu les gambes reservades, excepte les d'adornar el plat i barregeu bé per tal que s'integrin els sabors.
Afegiu el brou de peix i deixeu que bulli fins que tot sigui cuit. Salpebreu al gust.
Tritureu tot fins que us quedi una crema ben fina.
NOTA: Podeu acompanyar el plat amb uns daus de pa torrat, també amb unes gambes cruixents amb arròs verd vietnamita (cliqueu aquí)
Ja tinc la primera recepta per fer amb la carabassa!!!!! :-)
ResponEliminaPTNTS
Dolça
ho tinc a l'olla!!!...ja et diré com queda,de moment l'olor molt bona.mmm
ResponEliminaDoncs, imagina't com sabrà!!! Un altre cop prova la meva crema de carbassa amb brandada de bacallà, també té molt èxit!!! Ptnts.
ResponEliminaMolt bo!...per repetir sens dubte.
ResponElimina