Ingredients:
1 fetge d'ànec
Sal
Pebre
Armanyac o similiar
Per elaborar el foie, deixeu el fetge d'ànec a temperatura ambient, fins que s'estovi.
Després netegeu-lo bé per dins traient les venes i intentant trencar-lo el mínim possible.
Condimenteu-lo dins d'un bol amb sal, pebre negre, algun licor tipus Armanyac i deixeu-lo reposar unes dues hores aproximadament.
Passat aquest temps, emboliqueu-lo amb paper de film donant-li forma de rotllo, com si d'un caramel es tractés.
Deixeu-lo a la nevera fins que torni a endurir-se.
Cuineu-lo al bany Maria amb una temperatura de 65 º C i durant uns 40/45 minuts.
Sabreu quan està cuinat en el moment que comenci a desprendre greix i sucs. Quan això succeexi, agafeu-lo i sumergiu-lo en aigua gelada fins que prengui consistència.
NOTA: Amb unes torrades acompanyades de confitura de ceba, o de figues, és deliciós.
NOTA: Amb unes torrades acompanyades de confitura de ceba, o de figues, és deliciós.
Em va perfecte aquesta recepta, no tenia ni idea de com es feia. Mmm amb una confitura de ceba i ceps que el.laboren una empresa prop de casa, ha de ser deliciós.
ResponEliminaboníssim. tb és bo amb compota de poma
ResponEliminaHo tastaré. Moltes gràcies.
Elimina