Indredients:
Melindros
Almívar (sucre, aigua i conyac)
Nata muntada
Crema pastissera (aquí trobareu la recepta)
Sucre
Sucre llustre
Coco ratllat
Xocolata per adornar
Primerament, embadurneu amb un pinzell tots els melindros per la part plana amb l'almívar.
Seguidament poseu un capa molt prima de crema (també a la part plana) i tireu una mica de sucre pel damunt, a continuació cremeu-ho amb l'ajuda d'un soplet o un cremador.
Munteu la nata amb una mica de sucre llustre, i amb una màniga pastissera farciu la meitat dels melindros i tapeu-los amb l'altra meitat.
Unteu la part del damunt amb una mica més d'almívar, espolvoreu amb el coco ratllat i decoreu amb la xocolata.
NOTA: Podeu fer el farcit que volgueu, de xocolata, només de crema, de trufa, etc... Heu de tenir en compte que sempre els heu de embadurnar amb l'almívar.
Que bons!!!
ResponEliminaI la recepta dels melindros, la tens?
Ens veurem aquestes festes? Serem per la cerdanya del 27 al 5
Ptnts i bon -nadal
Dolça
Tinc aquesta recepta, encara no l'he publicat:
Elimina3 ous
75 g de sucre
75 g de farina
1/2 cullerada de llevat en pols (tipus Royal)
Sucre llustre
Es separen les clares dels rovells. Es baten els rovells amb el sucre fins que quedi una pasta espessa i blanquinosa. Es baten les clares a punt de merenga. S'afegeix a poc a poc la farina tamisada a la massa dels rovells i el sucre, tot remenant perquè quedi ben barrejat. S'afegeixen les clares muntades i es barreja suaument (amb moviments envolvents). Es posa la massa en una màniga pastissera amb broquet llis. Sobre una làmina de silicona (o sobre paper sulfuritzat), es formen tires de 7-8 cm de llarg i 2 cm d'ample. S'empolsimen amb sucre llustre i es couen al forn a 200ºC durant 10 minuts.
Petons, ens veiem el 29???
Semblen deliciosos. Quin bon esmorzar, amb aquests melindros!
ResponElimina