Ingredients:
Llom de cérvol
Llet
Ou
Pa ratllat
All i julivert
Sal
Talleu el llom a rodanxes, saleu-lo i cobriu-lo amb llet durant un mínim de 2 hores. Passat aquest temps traieu-lo i passeu-lo per ou batut barrejat amb all i julivert, i a continuació arrebosseu-lo amb el pa ratllat.
Fregiu i serviu.
NOTA: Un cop tallada la carn, es pot donar uns cops amb la mà del morter per tal d'estovar-la una mica i sigui més tendre. El fet de posar-la també amb la llet fa que sigui més melosa.
Ah, caram, és bo que ens recordis aquest carn sana! I arrebossada deu quedar boníssima. petons!
ResponEliminaNo he provat mai la carn de cèrvol.....Com m'agradaria fer-ho!!!!
ResponEliminaSalut!!
Olga
Jo sempre l'he menjat guisat, però arrebossat també te que quedar boníssim!!!
ResponEliminaquestes carns tan "importants" sempre les he menjades guisades, en plats d'aquells de xup-xup. Segur que així deu estar boníssima també.
ResponEliminaPTNTS
Dolça