2 talls de bacallà dessalat per persona
2 patates per persona
1 ceba gran
1/2 pebrot vermell (també pot ser verd)
1 gra d'all
2 cullerades de salsa de tomàquet
1 copa de vi blanc
Farina
Julivert
Pebre vermell
Oli
Sal
Pebre negre
1 ceba gran
1/2 pebrot vermell (també pot ser verd)
1 gra d'all
2 cullerades de salsa de tomàquet
1 copa de vi blanc
Farina
Julivert
Pebre vermell
Oli
Sal
Pebre negre
Piqueu la ceba i el pebrot junt i sofregiu-lo amb una mica d'oli, durant 10 minuts. Afegiu una mica de sal i pebre.
Peleu i talleu les patates i incorporeu-les a la cassola, i afegiu una mica de farina, un polsim de pebre vermell, la copa de vi blanc i remeneu-ho tot plegat. Quan s'evapori el vi, agregueu dues cullerades de tomàquet. Removeu tot i cobriu amb aigua.
Deixeu que es vagin fent a foc lent, durant 20 minuts.
Afegiu el bacallà i tireu una picada amb l'all i julivert, deixeu-lo 10 minuts més al foc i ja estarà llest.
NOTA: Podeu afegir-hi una pastilla de caldo de peix, o brou de peix en comptes d'aigua sola.
Quin "platillo" més bo!!!
ResponEliminaFet el dia abans i fent la picada al darrer moment també deu quedar ben bo, veritat?
PTNTS
Dolça
Si, però si ho fas al mateix dia potser és millor. Normalment les patates ja saps que d'un dia per l'altre perden bastant. Jo el que faig és que ho deixo preparat pel matí i ja ho tinc fet per l'hora del dinar, així no passen tantes hores com si ho preparés per la nit. De totes maneres també és una opció.
ResponElimina