BROWNIE AL MICROONES















Ingredients:
3 ous
3 cullerades soperes de llet
125 g de sucre
125 g  de xocolata per a postres
125 g de mantega
1 sobre de llevat químic o 1 sobre doble d'impulsor 

80 g de farina
50 g de nous

1 ratlladura de mandarina
Sucre glass


Foneu la xocolata amb la mantega en el microones o a bany de María i reserveu. 

Bateu els ous amb el sucre i aneu afegint la llet a poc a poc. Quan estigui ben barrejat, afegiu la xocolata fosa, que no estigui massa calenta, i poseu la ratlladura de la mandarina.



Finalment es barreja tota la massa amb la farina i el llevat tamitzats i les nous trossejades. 


Removeu suaument. 

Agafeu un motlle per a microones, unteu-lo amb mantega i espolvoreu amb una mica de farina. Aboqueu la barreja i porteu-ho al microones entre 8 i 10 minuts a màxima potència. Un cop passat aquest temps, ja teniu el brownie llest. (Segons la potència de cada microones el temps pot variar, controleu la cocció)

Només cal deixar-lo reposar per uns minuts i el podeu desmotllar. Un cop sigui fred i a punt de servir, tireu sucre glass.pel damunt.

Comentaris