1 bossa de natxos naturals (sense cap sabor)
Formatge ratllat (3 formatges)
Salsa mexicana sabor suau
Salsa de formatge
Disposeu els natxos en una safata apta pel forn, afegiu damunt de cada natxo una cullerada de salsa de formatge, després una de salsa mexicana, afegiu el formatge ratllat per sobre i gratineu-los.
Un cop trets del forn emplateu-los i podeu una mica més de salsa mexicana pel damunt (opcional).
Podeu trobar diferents marques d'aquestes salses, la veritat és que totes estan molt encertades.
No els hem provat mai gratinats...això els agradarà a les peques!!! Petons!
ResponEliminaSegur que us agradarà a tots. Ja em diràs. Ptnts
EliminaAixò ens agradarà segur!!!
ResponEliminaPer cert, vam fer el pernil a l'agredolç... bo,bo,boooooo!
Ptnts
Dolça
M'alegra saber que com a bona cerdana, vas cuinar i tastar el pernil a l'agredolç. A veure si publiques la recepta per donar a conèixer aquest plat típic, que segons com, s'està perdent. Ptnts
EliminaEnllaçaré la teva!!!!
EliminaMMmmm....què bons!!! Recepta apuntada!!!!
ResponEliminaPetonets,
Olga