Aquesta recepta l'he fet arrel que la meva amiga Anna,del blog M'Agrada Cuinar, la va penjar al seu blog.
He fet algun canvi, adaptant-lo a la meva manera de fer els bunyols i aprofitant ingredients que tenia en aquests moments. Moltes gràcies Anna!!! per compartir com sempre les teves receptes.
Aquí teniu el link dels bunyols de M'agrada Cuinar:
Ingredients:
75 grs d'olives negres sense pinyol
75 grs d'olives farcides d'anxova
1 llauna petita d'anxoves
1 ceba petita
2 grans d'alls
1/2 pebrot escalivat
1 culleradeta de julivert
2 ous
1/2 got de llet
5 cullerades de farina
1 culleradeta de llevat en pols
Oli de gira-sol
Talleu ben petit les olives negres i blanques, el pebrot escalivat i les anxoves.
A continuació, piqueu la ceba juntament amb els alls i sofregiu amb una mica d'oli.
Un cop estigui fet, afegiu la resta d'ingredients i barregeu una mica.
A continuació separeu els rovells de les clares i reserveu aquestes muntades a punt de neu.
Afegiu el dos rovells d'ou, el mig got de llet i el julivert, remeneu-lo bé.
Aboqueu la farina juntament amb el llevat i barregeu tota la massa. Finalment tireu les clares muntades i remeneu de dalt a baix per tal que no us baixi la massa.
Fregiu en una paella amb abundant oli calent, fins el punt que us quedin daurats.
NOTA: Tal i com ens aconsella l'Anna, deixeu-los reposar. Són uns bunyols que es poden preparar amb antelació, ja que són més bons freds que calents.
Que original! Provarem!! ;)
ResponEliminaAnna
Em sembla boníssima la teva versió. Moltes gràcies a tu!!! Ptns
ResponEliminammmmm que bons han de ser!!!! Gràcies nenes ;-)
ResponEliminaFins moooooolt aviat.
Ptnts
Dolça
Montse, boníssims!!!! Tots els ingredients m'agraden!!!
ResponEliminaPetonets,
Olga