Ingredients:
500 grs de nata per muntar
250 gr de formatge mascarpone
85 g de sucre llustre
1 sobre sucre vainilla optatiu
Bescuits de soletilla o pa de pessic normal
1 tassa i mitja de cafè fred barrejat amb tres cullerades d'Amaretto o de conyac
Cacau en pols
Munteu la nata i afegiu el sucre llustre i el sucre de vainilla, afegiu el formatge mascarpone i bateu bé amb la batedora de varetes.
En un motlle desmotllable o amb l'ajuda d'un aro, poseu una capa de soletilles o de pa de pessic tallat en tres, i suqueu amb el cafè. A sobre, poseu la crema i damunt cacau empolvorat amb l'ajuda d'un colador. Torneu a repetir fins acabar l'última capa amb la crema i empolvorada amb cacau.
Deixeu-lo reposar unes dos hores com a mínim dins la nevera.
Mmmmm el tiramisú m'agrada de totes maneres, nosaltres podem menjar ous però pels intolerants és una bona recepta, felicitats!
ResponEliminaPtons
Anna
Ja fa molt de temps que no dic mai que no a una bona recepta!! És igual si és amb ou o sensa, amb gluten o sense amb... o sense!! M'agrada tot i aquest tiramisú fa MOLT bona pinta!! :)
ResponEliminaEm quedo per aquí!
Una abraçada
L'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponEliminaUUuaauaauuuu!!!! Què bo!!!! I si em convidessis a un trosset????
ResponEliminaPetonets, Montse!!
Olga
El provaré a l'estiu...que sempre pateixo amb l'ou!!! Petonarros!!!
ResponElimina