CRUIXENT DE MONGETES AMB DUO DE BOTIFARRES I REDUCCIÓ DE CREMA D'AVET


















Amb aquesta recepta, m'han atorgat el premi a la millor recepta innovadora, del concurs IV Dia CUINA de Manlleu,  i l'ingredient principal havia de ser la botifarra.
Moltes gràcies per haver escollit la meva receta!

Ingredients:
Mongetes seques
Botifarra crua
Botifarra negra
Pasta filo
Crema d'avet Làgrimus
Mantega
All i julivert
Sal
Oli

Talleu la pasta filo en quadrats i fent capes de 6, i unteu-les amb mantega desfeta, amb l'ajuda d'un pinzell.














Ompliu els motlles prèviament untats amb una mica d'oli.




























Fiqueu-ho al forn preescalfat a 180º, durant vint minuts aproximadament, o fins que us quedin daurats.














Un cop cuites les mongetes seques i ben escorregudes, saltegeu-les amb una mica d'oli amb l'all i el julivert, saleu al gust i reserveu.














En un cassó reduïu  la crema d'avet fins arribar a la consistència d'un xarop.














Coeu la botifarra blanca i la botifarra negra per separat i munteu el plat.

Ompliu les tartaletes amb les mongetes saltejades, poseu pel damunt els dos talls de botifarra i ruixeu-ho amb la recucció de la crema d'avet. 


















Comentaris

  1. Què bo! la pasta philo es tant versàtil per la cuina...Jo encara no l´encetada la crema d'avet...no tinc perdó!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs, aprofita i tasta la crema d'avet. És sensacional!!! Només cal que posis una miqueta pel damunt i ja està!!!
      Jo aquest cop vaig reduir-la una mica per donar-li la consistència de xarop.
      Amb aquesta recepta participo al concurs IV Dia CUINA de Manlleu.
      Ptnts.

      Elimina
  2. Quin pintxo més bo!! M'agrada el toc cruixent que li dones amb la pasta filo, felicitats!!
    Anna

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si, si A Mossegades,
      Realment queda molt bo amb el toc de cruixent.
      Amb aquesta recepta participo al concurs IV Dia CUINA de Manlleu.
      Ptnts.

      Elimina
  3. Respostes
    1. Moltes gràcies, Cuina Cinc.
      Amb aquesta recepta participo al concurs IV Dia CUINA de Manlleu.
      Ptnts.

      Elimina
    2. Et desitjo molta sort!! :))
      El meu recolzament.
      Pd: no he arribat a temps.. molt just, amb el calendari que tenia...

      Elimina
    3. Ara, ja enhorabona!!! :)
      És excel·lent! i els productes 10 :)

      Elimina
  4. Noiaaaaaaa!!!!! Quin espectacle! Què bo ha de ser! Mmmm......
    Petons, Montse!
    Olga

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies, Olga,
      Amb aquesta recepta participo al concurs IV Dia CUINA de Manlleu.
      Ptnts.

      Elimina
  5. Qué bona que ha d'estar aquesta butifarra, amb les mongetes i tot el demès. mmmm Ens veiem a Manlleu!

    ResponElimina
  6. Si.si, està boníssim!!!
    Ens veiem a Manlleu!!!
    Ptnts

    ResponElimina
  7. Muy original y rico, te ha quedado estupendo, besos

    ResponElimina
  8. Molt bona recepta i m'agrada el paftit que li has tret a la crema d' avet. Gran idea.
    Petons

    ResponElimina
  9. Molt bona recepta i m'agrada el paftit que li has tret a la crema d' avet. Gran idea.
    Petons

    ResponElimina
  10. Enhorabuena por el premio y una muy buena combinación de tapa catalana 100%.Y un puntazo esta crema de abeto. Me alegro mucho.
    Bss

    ResponElimina
  11. Només...un aplaudiment per la recepta i un altre pel.premi
    Ptnts
    Dolça

    ResponElimina
  12. Només...un aplaudiment per la recepta i un altre pel.premi
    Ptnts
    Dolça

    ResponElimina
  13. Hubiera sido un delito que no te dieran el premio con la pinta que tiene!!
    Un abrazo.
    Blanca de JUEGO DE SABORES

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada