Amb aquesta recepta, m'han atorgat el premi a la millor recepta innovadora, del concurs IV Dia CUINA de Manlleu, i l'ingredient principal havia de ser la botifarra.
Moltes gràcies per haver escollit la meva receta!
Ingredients:
Mongetes seques
Botifarra crua
Botifarra negra
Pasta filo
Crema d'avet Làgrimus
Mantega
All i julivert
Sal
Oli
Talleu la pasta filo en quadrats i fent capes de 6, i unteu-les amb mantega desfeta, amb l'ajuda d'un pinzell.
Ompliu els motlles prèviament untats amb una mica d'oli.
Fiqueu-ho al forn preescalfat a 180º, durant vint minuts aproximadament, o fins que us quedin daurats.
Un cop cuites les mongetes seques i ben escorregudes, saltegeu-les amb una mica d'oli amb l'all i el julivert, saleu al gust i reserveu.
En un cassó reduïu la crema d'avet fins arribar a la consistència d'un xarop.
Coeu la botifarra blanca i la botifarra negra per separat i munteu el plat.
Ompliu les tartaletes amb les mongetes saltejades, poseu pel damunt els dos talls de botifarra i ruixeu-ho amb la recucció de la crema d'avet.
Ompliu les tartaletes amb les mongetes saltejades, poseu pel damunt els dos talls de botifarra i ruixeu-ho amb la recucció de la crema d'avet.
Què bo! la pasta philo es tant versàtil per la cuina...Jo encara no l´encetada la crema d'avet...no tinc perdó!
ResponEliminaDoncs, aprofita i tasta la crema d'avet. És sensacional!!! Només cal que posis una miqueta pel damunt i ja està!!!
EliminaJo aquest cop vaig reduir-la una mica per donar-li la consistència de xarop.
Amb aquesta recepta participo al concurs IV Dia CUINA de Manlleu.
Ptnts.
Quin pintxo més bo!! M'agrada el toc cruixent que li dones amb la pasta filo, felicitats!!
ResponEliminaAnna
Si, si A Mossegades,
EliminaRealment queda molt bo amb el toc de cruixent.
Amb aquesta recepta participo al concurs IV Dia CUINA de Manlleu.
Ptnts.
excel.lent!
ResponEliminaMoltes gràcies, Cuina Cinc.
EliminaAmb aquesta recepta participo al concurs IV Dia CUINA de Manlleu.
Ptnts.
Et desitjo molta sort!! :))
EliminaEl meu recolzament.
Pd: no he arribat a temps.. molt just, amb el calendari que tenia...
Ara, ja enhorabona!!! :)
EliminaÉs excel·lent! i els productes 10 :)
L'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponEliminaNoiaaaaaaa!!!!! Quin espectacle! Què bo ha de ser! Mmmm......
ResponEliminaPetons, Montse!
Olga
Moltes gràcies, Olga,
EliminaAmb aquesta recepta participo al concurs IV Dia CUINA de Manlleu.
Ptnts.
Qué bona que ha d'estar aquesta butifarra, amb les mongetes i tot el demès. mmmm Ens veiem a Manlleu!
ResponEliminaL'autor ha eliminat aquest comentari.
EliminaSi, ralment està molt bo!!!
EliminaEns veiem a Manlleu!!!
Ptnts
L'autor ha eliminat aquest comentari.
EliminaSi.si, està boníssim!!!
ResponEliminaEns veiem a Manlleu!!!
Ptnts
Muy original y rico, te ha quedado estupendo, besos
ResponEliminaMuchas gracias, Adita.
EliminaMolt bona recepta i m'agrada el paftit que li has tret a la crema d' avet. Gran idea.
ResponEliminaPetons
Molt bona recepta i m'agrada el paftit que li has tret a la crema d' avet. Gran idea.
ResponEliminaPetons
Enhorabuena por el premio y una muy buena combinación de tapa catalana 100%.Y un puntazo esta crema de abeto. Me alegro mucho.
ResponEliminaBss
Només...un aplaudiment per la recepta i un altre pel.premi
ResponEliminaPtnts
Dolça
Només...un aplaudiment per la recepta i un altre pel.premi
ResponEliminaPtnts
Dolça
Hubiera sido un delito que no te dieran el premio con la pinta que tiene!!
ResponEliminaUn abrazo.
Blanca de JUEGO DE SABORES