Ingredients:
4 mandarines
3 ous
250 g de farina integral
3 ous
250 g de farina integral
200 g de sucre
1 sobre de sucre de vainilla
100 ml de llet
100 ml de llet
100 ml d'oli d'oliva 0,4º
15 gr de llevat Royal
50 g de llavors de xocolata
140 g de sucre glass
4 pastilles de xocolata negra per a cobertura
Mantega per engreixar el motlle o spray
Primer de tot, preescalfeu el forn a 180º.
A continuació, poseu dins el got de la picadora 3 mandarines amb la seva pell, traient les llavors si en tenen, i la part més blanca de la pell, per tal que no ens amarguin. Tritureu-les fins que us quedin ben picades.
Seguidament afegiu el sucre, l'oli, els ous i la llet. Barregeu-ho bé amb l'ajuda d'una batedora elèctrica.
D'altra banda, barregeu la farina amb el llevat i aboqueu-ho amb els ingredients anteriors, procurant que us quedi tot ben integrat. A continuació afegiu les llavors de xocolata i aboqueu la mescla dins els motlles prèviament untats amb mantega o amb l'spray anti adherent. i enforneu durant 30 minuts, depenent de cada forn. Com de costum, feu la prova de l'escuradents, si quan punxeu us surt sec, traieu-lo del forn, sinó deixeu-lo uns cinc o deu minuts més.
Espereu que es refredi una mica per desmotllar-lo.
Glacejat:
Expremeu la mandarina restant i barregeu el suc amb 140 g de sucre glass, remeneu bé fins que us quedi una pasta ni molt espessa, ni molt líquida. Tireu-la per sobre del cake i/o les magdalenes i un cop estigui ben seca, desfeu al microones o al bany Maria la xocolata i amb l'ajuda d'un cullera decoreu pel damunt del glacejat.
Glacejat:
Expremeu la mandarina restant i barregeu el suc amb 140 g de sucre glass, remeneu bé fins que us quedi una pasta ni molt espessa, ni molt líquida. Tireu-la per sobre del cake i/o les magdalenes i un cop estigui ben seca, desfeu al microones o al bany Maria la xocolata i amb l'ajuda d'un cullera decoreu pel damunt del glacejat.
Són de llagrimeta Montse, tant en format cake com.en magdalena 😋😋😋😋
ResponEliminaPtnts
Glòria
Aquest glassejat m' ha enamorat! Ha de ser taaant bo..!
ResponEliminaMontse, que bones! El glacejat de mandarina és total!
ResponEliminaM'agraden les dues presentacions....perfectes!
Petonets,
Olga