Ingredients:
150 g de pipes pelades i salades100 g de sucre
1 sobre de sucre de vainilla
1 ou
Preescalfeu el forn a 180º.
En un bol bateu l'ou, seguidament incorpereu els sucres i les pipes salades i barregeu bé.
Quan es refreda, queda cruixent com si d'una coca de vidre es tractés.
Recuerdo que me distes la receta el día de la comida pero no he llegado a hacerla. Ahora no tengo excusa.
ResponEliminaBesos.
Blanca de JUEGO DE SABORES
És veritat, Blanca. Ara, ja no tens excusa.
EliminaJa veuràs tastaran un tall i no podran parar. És com un vici!!!
Una abraçada
Te una pinta brutal!!
ResponEliminaMoltes gràcies, Amadeu. Les fotos no són bones però t'asseguro que aquesta coca té un gust espectacular.
ResponEliminaUna abraçada
Una coca molt curiosa i sorprenent, Montse! De ben segur que la faré!
ResponEliminaPetonets!
Olga
Curiosa i de capritx, la faré segur!
ResponEliminaPtnts
Glòria
Encara l' he de fer, però ja tinc les pipes i caurà segur!! Ptns.
ResponEliminaJa em diràs.
EliminaUn consell, quan la facis estigues pendent del forn.
Ja veuràs com agrada a tothom. Ptnts