Aquestes roques la primera vegada que les vaig provar van ser a casa de la Pilar Gros d'Aransa. Em van agradar molt, eren de Corn Flakes i xocolata.
D'altra banda la Roser companya de feina, em va suggerir de fer-les amb tres xocolates i afegint-hi avellanes i nous.
Gràcies a totes dues per haver-me inspirat a fer aquests dolços, els quals els he anomenat: ROQUES DE MUSSA.
Ingredients:
250 g de xocolata de cobertura (negra, amb llet i blanca)
100 g de Corn Flakes, Especial K o qualsevol altre cereal
40 g d'avellanes
30 g de nous
Piqueu amb una mà de morter les nous i avellanes.
Els cereals els podeu trencar una mica amb els dits i barregeu-ho amb els fruits secs.
D'altra banda, desfeu al bany maria la xocolata i un cop desfeta aboqueu la barreja anterior.
Poseu paper de forn i aneu fent muntanyetes amb l'ajuda d'una cullera. Deixeu-ho refredar i ja tindreu unes roques boníssimes.
Montse, quina passada! M'han agradat molt aquestes roques de Mussa! No em faria res venir i tastar les que tu has preparat!
ResponEliminaPetonets,
Olga
Bones, i amb el puntet de "vellanes" que jo les posaré de Reus 😋😋😋mmmmm
ResponEliminaPtnts
Glòria
Segur que et quedaran boníssimes amb les "vellanes" de Reus. Una abraçada
Elimina