Ingredients:
1 kg de patates
2 ous
75 gr de mantega Cadí
1 raig de llet
Sal
Pebre
Oli
Peleu i talleu les patates, poseu-les a bullir amb aigua i sal durant 20 minuts.
Escorregueu-les i afegiu, dos rovells d'ou (les clares reserveu-les), la mantega una mica de pebre i un raig de llet.
Aixafeu-les amb un trinxant o passapuré, el que us vagi millor, fins el punt que us quedi tot ben lligat.
A continuació fiqueu-ho a la nevera per tal que es refredi i compacti per poder manipular-ho bé alhora de fer les boles.
Feu boles amb les mans i enfarineu-les.
A continuació, bateu les dues clares i passeu-les per aquestes.
Fregiu-les amb abundant oli calent.
Un cop es vagin daurant, gireu-les i acabeu de fregir. Escorregueu-les sobre un paper absorbent.
Mmmmmm....Montse, m'agraden molt! He comprat patates de Prades per fer-les!
ResponEliminaPetonets,
Olga
Olga, segur que us agradaran!!
EliminaPtnts
Quan pugui les fare !!!!!!!!!!!!!!Tenen una pinta.....quina gana!!!!!!
ResponElimina