No hi ha cosa més satisfactòria per a mi, que, posar-me a la cuina a elaborar un plat senzill amb la persona que estimes.
Amb això s'aconsegueix que el plat arribi a ser un menjar extraordinari i se li arribi a trobar tots els sabors del món.
Aquesta recepta és original de Tailàndia i és una adaptació de la del llibre "Una ruta diferente por la cocina vegetariana. La vaig veure en el blog Vegcuina.
(Vam variar alguna quantitat)
Ingredients:
1 paquet de fideus xinesos
1 culleradeta de gingebre fresc o en pols
1 ceba tendra tallada en brunoise
8 cullerades de salsa de soja
Cilantre fresc picat o julivert
Oli i pebre
Bulliu els fideus segons les instruccions del paquet i s'escorregueu-los.
Escalfeu oli en una paella i es saltegeu el gingebre i la ceba. Afegiu la salsa de soja i deixeu-ho uns segons al foc.
Afegiu els fideus escorreguts i poseu una mica de pebre i julivert o cilantre al gust. Barregeu-ho tot bé i ho saltegeu tot junt durant un minut abans de servir-los.
Que suerte tienen algunos!!!
ResponEliminaPetons
Si, Blanca! Pero realmente, la suerte la tengo yo por compartir momentos tan especiales. Esto no ocurre todos los días. Ptnts
EliminaPrenc bona nota de la recepta, Montse1 Jo encara no m'he atrevit amb la cuina oriental!
ResponEliminaPetonets,
Olga
Olga, aquest plat estic segura que us agradarà molt. És molt fàcil de fer i té un sabor suau i saborós.
EliminaQuan el facis, ja em diràs. Ptnts
Senzilla i ben bona...tinc fideus sobrers del ramen que vam cuinar a 6 mans..
ResponEliminaaquesta recepta pot ser una bona sortida.
Ptnts
Glòria