dijous, 14 de març de 2019

BACALLÀ A BRÁS AMB PATATES PALLA DE BOSSA


Ingredients:
250 g de bacallà dessalat i esqueixat
1 ceba
1 gra d’all
4/5 ous
1 bossa de patates palla
Olives negres
Julivert
Oli d'oliva

Talleu la ceba ben petita i piqueu l'all. Poseu oli en una paella i ho sofregiu.
En un bol, bateu lleugerament els ous  i ho reserveu. 

Afegiu el bacallà a la paella amb el sofregit de ceba i all i saltegeu-lo tot junt durant un parell de minuts. Poseu una mica de pebre.


A continuació afegiu la bossa de les patates palla. 


Doneu un parell de voltes i incorporeu els ous batuts de manera que quedi ben barrejat el bacallà i les patates. 

En el moment de servir-ho, afegiu les olives i el julivert picat. Podeu acompanyat amb uns bastonets de pa.















Nota: Comproveu el punt de sal, però cal tenir en compte que el bacallà i les patates palla ja en porta.

9 comentaris:

  1. M'encanta el bacalla! es veu super suculent!

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  2. Hace mucho tiempo que me interesa este tipo de post, muchas gracias me ha gustado mucho todo lo que has escrito.

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  3. Nueva suscriptora en tu página!!! me encanta lo que subes.

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  4. Me gusta mucho este blog Te explicas perfectamente, cada semana estoy atenta para ver si subís contenido nuevo.

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  5. Desde hace ya un tiempo busco recetas y restaurantes por internet, confío en vuestro criterio. El otro día probé la receta que hicisteis para el anterior post y me encantó. Muchisimas gracias!!!

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  6. Te acabo de descubrir !!!! tienes un blog muy guay;gracias por compartirlo con nosotros.

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  7. Me encanta, tiene una pinta fantástica...riquísimo!!

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